Laatste nieuws

Welkom

er starten geen cursussen meer.

 

Voor privé trainingen kunt u contact met mij opnemen op :06-47915322 of via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

  

HONDENSSCHOOL RUKUBA BIEDT:

PRIVÉ-TRAININGEN

U bent uiteraard altijd welkom om een keer bij een cursus/training te komen kijken en/of een individuele proefles te krijgen.

Voor vrijblijvende informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met

M. Blokhuis   0647915322/ Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

KVKnr: 50785362

 


info:

 

4 JUNI HEB IK DEELGENOMEN MET MYN 2 JARIGE TEEF ( MATZI VOM HEIDHOF) AAN HET EXAMEN BY  ORTSGRUPPE BUTERLAND VOOR SCH.H.1.UITSLAG: 88 = SPEUREN-97= APPÈL-99= PAKWERK. TOTAAL 284.

HOEWEL ZE ME BIJ HET SPEUREN HET LAATSTE VOORWERP NIET VERWEES WAARDOOR IK 10 PUNTEN VERLOOR BEN IK ZEER TEVREDEN OVER HET RESULTAAT.

HET WAS ROND DE 31 GRADEN MAAR MATZI TOONDE ZICH PRIMA BIJ ALLE 3 DE ONDERDELEN. ONDANKS DE HITTE LIEP ZE BIJ APPÈL ATTENT, VLOT EN CORRECT. BIJ PAKWERK MERKTE IK DAT ZE WAT VERMOEID WAS DOOR DE WARMTE MAAR OMDAT ZE VAN ZICHZELF EEN ZEER FANATIEKE HOND IS MERKTE DE KEURMEESTER DAAR NIETS VAN.

OP DE MANIER WAAROP IK MIJN HOND TRAIN GEEF IK OOK TRAINING AAN CURSISTEN EN APPÈLTRAINERS. IK WIL DAT HOND EN GELEIDER EEN TEAM VORMEN MET DE BAAS ALS LEIDER! UITERAARD KIJK IK WEL NAAR HOE EEN GELEIDER EN HOE EEN HOND IS EN WAT HUN DOELSTELLING IS.

HET IS AAN DE GELEIDER OM DE JUISTE VERHOUDING TE VINDEN TUSSEN PLICHT EN 'SPEL'( BELONEN) BIJ ZIJN HOND; HIER BEGELEID IK IN.

IK WIL EEN VROLIJKE HOND ZIEN DIE DOOR CORRECT HANDELEN VAN DE BAAS COMMANDO'S OPVOLGT.

PUPS WORDEN RUSTIG EN SPELENDERWIJS OPGEBOUWD; ALS JE TEVEEL VRAAGT VAN ZE ZAL JE DAT ALTIJD LATER TERUG ZIEN IN HET GEDRAG, ZOALS: STRESS, 'EXTREEM PUBEREN', NEGEREN VAN COMMANDO'S.

ALS JE MEEGAAT MET DE LEEFTIJD,KARAKTER EN  HET CONCENTRATIEVERMOGEN VAN JOUW HOND EN HIER OP DE JUISTE MANIER MEE OMGAAT BEN JE BEZIG MET EEN GOEDE OPBOUW VAN JE HOND; DAARNAAST ZIJN ER EEN AANTAL REGELS WAAR IEDEREEN ZICH AAN MOET HOUDEN ZODAT JE HOND VANAF HET BEGIN WEET DAT JIJ DE BAAS BENT. UITERAARD BEN IK ER OM ALS INSTRUCTRICE JE HIERMEE TE HELPEN.

 

 
Home arrow Instructrice
INSTRUCTRICE Afdrukken E-mail

Monique: Ruim 20 jaar ervaring met honden.Een ervaringsdeskundige. Jarenlang heb ik getraind met honden uit het asiel. In het bijzonder de honden met gedragsproblemen.
 Sinds 9 jaar train ik met mijn Duitse Herders bij de VDH en SV. Hier  geef ik reeds een aantal jaren training appèl. Daarnaast geef ik sinds 7 jaar puppy en vervolgcursussen voor alle rassen.

Mijn visie achter het trainen/ opvoeden van een hond: DUIDELIJKHEID, CONSEQUENTHEID EN POSITIEF!  

Ik heb verschillende seminars gevolgd op gebied van africhting/appèl. Door theoretische maar vooral praktische ervaring kan ik mensen begeleiden hun hond te trainen tot een vrolijke, gehoorzame hond. 

Ook mensen met belangstelling voor de africhting ( ipo/ sch.h.) of behendigheid krijgen bij mij de juiste begeleiding en training om  een zeer goed appèl op de hond te krijgen.  

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met:
 
 
Monique      Tel:     06-47915322 Mail:    Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

 

De naam: Rukuba
Er is een legende over een hond Rukuba. Deze hond stal het vuur voor de mensen om eeuwige vriendschap met ze te sluiten. Omdat de hond zeer intelligent was en kon praten kreeg hij al gauw in de gaten dat de mens hem als boodschapper wou gebruiken. Om dit te voorkomen besloot hij NOOIT meer één woord te spreken. Maar hij bleef de trouwste vriend van de mens,
 

 
© 2023 Rukuba
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.